Čajevi
Kirkolina
Aromaterapija
Sirupi
Kozmetika
Preporučujemo
proizvod

Konjski balzam - Hladi

264 RSD
Index biljaka

KIRKA CORPORATION D.O.O.
KIRKA PHARMA


Direkcija: Bulevar Mihaila Pupina 10z/IV, 11070 Novi Beograd
Tel/fax: +381 11 311-41-89; tel: +381 11 2145-701
e-mail: office@kirkapharma.com

Pitanja i odgovoristitna_zlezda.jpgImam hipotireozu i problema sa štitnom žlezdom. Koliko je Kirkolina čaj za mršavljenje efikasan I da li ga ja mogu koristiti?
Čaj u Vašem slučaju ne može biti efikasan jer je višak kilograma posledica disbalansa hormona, štitne žlezde. U svakom slučaju savetujte se sa lekarom.


kirkolina_caj.jpgDa li mogu koristiti Kirkolina čaj ukoliko imam povišen pritisak?
Kirkolina čaj sadrži veliki broj biljnih komponenti koje imaju diuretično dejstvu, tako da može doprineti sniženju krvnog pritiska. Treba povesti računa o dovoljnom unosu kalijuma.(može se uzimati kalijumova so)dermacal.jpgImam psorijazu, i koristim Nevenovu mast DermaCal, koliko dugo treba da je koristim do postizanja efekta?
DermaCal je mast koja se koristi kao dodatak terapiji ili nakon nestanka simptoma bolesti, nikako ne može da zameni Vašu prepisanu terapiju.caj_kapsule.jpgŠta je bolje piti kapsule ili čaj?
Kapsule su mnogo praktičnije za upotrebu, dok su za pripremanaje čaja potrebni određeni preduslovi. Sami ocenite šta Vam je zgodnije, ali najefikasnije dejstvo smo primetili kod osoba koje su kombinovano koristile čaj i kapsule. Kapsule pre jela, a čaj nakon jela.


mrsavljenje_efekti.jpgKada da očekujem efekte primene preparata za mršavljenje?
Efekte možete očekivati tek nakon dve nedelje primene čaja, mada se postignuti efekti i razlikuju od slučaja do slučaja.anticel_gel.jpgKako da koristimo AntiCell gel i kad da očekujemo rezultate?
Poželjno bi bilo da anticell gel koristite ujutru i uveče ako ste u mogućnosti. Što se očekivanih efekata tiče morate biti uporni, jer celulit je bolest koja nastaje tokom dužeg vremenskog perioda i prosto za očekivane rezultate je potrebno biti uporan.


cajevi.jpgDa li lekovito bilje (čajevi), mogu u potpunosti da zamene medikamentoznu terapiju?
- Čajevi ni u kom slučaju ne mogu zameniti terapiju lekovima, oni se koriste isključivo kao dodatak Vašoj terapiji i kao pomoćna lekovita sredstva.caj2.jpgNa koji način da koristim Kirkolina čaj za mršavljenje i koliko dugo?
- Kirkolina čaj za mršavljenje se pije nakon svakog obroka, a doza najviÅš avisi od toga koliko kilograma imate više (procenite sami), dok je dužina konzumiranja neograniÄčna sa preporučenom pauzom od nedelju dana nakon primene od mesec dana.


pantavenol.jpgImam problem sa venama , jer sam dijabetičar. Koristila bih PlantaVenol, molim Vas za savet.
- Planta Venol je gel koji pomaže kod ublažavanja tegoba koje proizilaze iz oštećenja venske cirkulacije. On hladi mesto primene. Smanjuje svrab, inflamaciju i može uticati na smirivanje stanja isključivo kod oštećenja površinskih vena.