Čajevi
Kirkolina
Aromaterapija
Sirupi
Kozmetika
Preporučujemo
proizvod

Konjski balzam Greje

276 RSD
Index biljaka

On-line kupovina

SAMO ZA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE


Najbrži način da dođete do svojih omiljenih proizvodaUslovi kupovine

On-line shop trenutno funkcioniše samo na teritoriji Republike Srbije

Način plaćanja
Plaćanje se vrši po preuzimanju, gotovinski, u iznosu uvećanom za troškove dostave.
Plaćanje platnom tj. kreditnom karticom trenutno nije moguće.

Cena
Cena prikazana na sajtu je sa PDV-om. Cena važi u trenutku predaje narudžbine i u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uslovima. U slučaju da se cena artikla u toku obrade narudžbine promeni, ponuđač će o tome obavestiti kupca. Ponuđač će po svojim najboljim mogućnostima pokušati u svakom slučaju da kupcu osigura nižu cenu tj. valjano rešenje, koje bi zadovoljilo obe strane.

Dostava
Naručene proizvode isporučujemo kurirskom dostavom.
Ukoliko robu naručite radnim danom, dobijate je u roku do 3 dana. E-mailom ćete biti preciznije obavešteni o isporuci. Robu plaćate kurirskoj službi.
U slučaju da robu ne primite u predvidjenom roku, obavestite nas telefonom na : +381 11 630-12-68 u terminu od 7.00 – 15.00h.
 

Trošak dostave
Naručena roba se isporučuje kurirskom dostavom.
Cena dostave robe zavisi od težine naručene robe.

Pravo o tajnosti podataka
Ponuđač se obvezuje da će trajno čuvati sve lične podatke. Oni će biti korišćeni isključivo za slanje informativnog sadržaja, ponude, računa i eventualnih promena. Podaci o kupcu ni u jednom slučaju neće biti predati trećoj osobi.

Izuzimanje odgovornosti
Ponuđač se po svojim najboljim mogućnostima trudi da osigura ažurnost i pravilnost podataka, objavljenih na njegovim stranama. Uprkos tome može se dogoditi da se ukaže potreba za izmenama, a da ponuđač ne uspe ispraviti podatke na internet stranicama. U tom slučaju ponuđač je dužan da obavesti kupca o promenama i omogući mu odustajanje od narudžbine.

Pritužbe i sporovi
Ponuđač poštuje važeće zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Ponuđač je dužan da uspostavi efikasan sistem obrade pritužbi. Kupac se može u slučaju pritužbe obratiti ponuđaču telefonom ili preko elektronske pošte. Postupak za predaju pritužbi moguć je preko elektronske pošte proizvodnja@kirkapharma.com  ili pismeno na adresu preduzeća. Ponuđač će u roku od pet radnih dana potvrditi, da je primio pritužbu i obavestiti kupca o toku obrade iste. Ponuđač je svestan, da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem, što se tiče sudskog postupka, njegov odnos između ekonomske vrednosti zahteva i troškova, koji nastaju kod rešavanja samog spora. To je takođe glavna prepreka, da potrošač ne pokrene spor kod suda. Zato se ponuđač trudi, da po svojim najboljim mogućnostima, sve sporove reši sporazumno.