Čajevi
Kirkolina
Aromaterapija
Sirupi
Kozmetika
Preporučujemo
proizvod

Kirkolina DUO kapsule

0 RSD
Index biljaka
Anticelulit čaj
148.00rsd
Anticelulit gel
0.00rsd

Celulit - problem savremene žene

Celulit je problem savremene žene, koja uprkos velikoj brizi o svom izgledu teško uspeva da spreči nastajanje ovih neestetskih naslaga na svojoj koži. Nagomilane masnoće, voda i toksini zadaju glavobolje damama gotovo bez izuzetka. 

Poseban pristup eliminaciji celulita

anticel1.jpgS obzirom da celulit nije obično salo, ne može da se ukloni klasičnom dijetom. Kada se smanji energetski unos organizam će automatski trošiti rezerve masti u organizmu, ali celulit će ostati. Iz tog razloga potrebno je problemu nagomilanog celulita pristupiti sistematski i istovremeno delovati na sve uzrocnike.

Kirkolina proizvodi u tretmanu celulita

Kirka Pharma je pažljivo formulisala anticelulit preparate koji čine jedinstvenu i potpunu terapiju protiv celulita.
Čaj protiv celulita poboljšava cirkulaciju, povoljno utiče na procese razmene hranljivih materija i razgradnju masti, olakšava dreniranje tkivnih tečnosti i eliminaciju produkata metabolizma. Efekti se manifestiju u vidu uspešne redukcije nagomilanog masnog tkiva, redukcije celulita, zatezanja i poboljšanja izgleda kože. 
Specijalno formulisan anticelulit gel na bazi bršljena i kestena sa etarskim uljima ruzmarina i limuna i kofeinom  omogućava efikasnu borbu protiv celulita. Upotrebom ovog gela poboljšava se prokrvljenost površinskih slojeva kože i pospe¡uje se mikrocirkulacija, što utiče na intenziviranje metaboličkih procesa na mestu primene i strukturalnu razgradnju celulita. Nagomilana voda i toksini se lagano izbacuju iz tkiva celulita, a povećava se vlaÅžost i elastičnost kože.