Čajevi
Kirkolina
Aromaterapija
Sirupi
Kozmetika
Preporučujemo
proizvod

Green Extra Line

270 RSD
Index biljaka

Konjski balzami u velikim pakovanjima

11-Mar-2015
Ne dozvolite da Vas bol savlada! 

Poznato je da se blizu osamdeset procenata populacije žali na učestale bolove u ramenima, ledjima, mišičima i zglobovima. Najčešći razlozi za pojavu ovakvih tegoba leže u savremenom načinu života, koji podrazumeva višečasovno sedenje za računarom, slabu fizičku aktivnost i nepravilno držanje. Nažalost, nemali broj ljudi ove iste tegobe oseća usled već dijagnostikovane reume ili reumatoidnog artitisa. Ma šta bio uzrok ovim problemima, ova vrsta bolova je izuzetno neprijatna i bitno utiče na kvalitet života. Osim što je jako bitno da povedete računa o pravilnom držanju i da nastojite da upražnjavate neki vid rekreacije, neophodno je i da nadjete način na koji ćete opustiti napete mišiće, a istovremeno i stimulisati cirkulaciju u manje aktivnim delovima tela. 
Priroda uvek nudi najbolje rešenje! 
Moć lekovitog bilja je i u ovom slučaju nesporna, a Kirka Pharma je i ovoga puta uspela da spojem nauke i tradicije ponudi izuzetno delotvorne, popularno nazvane, konjske balzame i to sa dva tipa dejstva. 

Fito Horse HOT - Konjski balzam sa efektom grejanja u svom sastavu sadrži ekstrakte nevena, kestena i aloje, kamfor i etarsko ulje ruzmarina. 
Svojim aktivnim sastojcima utiče na poboljšanje periferne cirkulacije i snažno zagrevanje bolnih delova tela. 
Preporučuje se za zagrevanje kože kod reumatskih bolova i bolova u mišićima, kao i za masažu delova tela zahvaćenih celulitom. 

Fito Horse ICE - Konjski balzam sa efektom hladjenja u svom sastavu sadrži etarsko ulje nane, mentol, kamfor, ekstrakte kestena, nevena i aloje. Udruženim dejstvom ove aktivne komponente ublažavaju osećaj bola, daju dugotrajan osećaj hlađenja, a tegobe su znatno ublažene. 
Preporučuje se kao pomoć kod sportskih povreda, upala, grčeva i bola u mišićima, nagnječenja, iščašenja, uganuća i reumatskih bolova. 
Pogodan je i za masaže bolnih područja jer hladi, aktivira i pruža osećaj olakšanja.0.01