image

Gorski Car

Gorski car muška moć - srpski viteški welness čaj je biljna mešavina posebno odabranih i prirodnih darova namenjenih pre svega muškarcima da bi dobili izuzetnu i nesvakidasnju mušku snagu poput modernih vitezova spremnih da osvoje gorske vile (svoje dame) dobrim raspoloženjem, srčanošću i izdržljivošću. Ovakva kombinacija treba  modernom muskarcu na zdrav i prirodan način da stimuliše bolju cirkulaciju i osećaj zadovoljstva,  a ujedno i oslobodi stresne napetosti dajući organizmu mladalački polet i snagu.

Upotreba: Srpski velnes čaj svojim aktivnim osobinama služi Vašem telu za zdravlje i muško zadovoljstvo. Čaj preporučujemo više puta dnevno za uspešnu noć, dan i zdrav san.

 Ovo su biljke sa kojima druguje Gorski car:

Glog (Crataegi flos et folium) jača srce, zidove kapilara a zahvaljujući vitaminu C okrepljuje i osvežava.

Hajdučka trava (Achillea millefolium herba), u tradiciji primenjivana ’’za vidanje hajdučkih rana’’, zahvaljujući sadržaju vitamina K, takođe jača zidove kapilara i poboljšava apetit.

           Rtanjski čaj  ( Satureja montana)  sadrži etarsko ulje, tanine, belančevine. Od davnina je "Rtanjski čaj" poznat po tome da povećava potenciju i deluje kao afrodizijak. Ovaj biljni čaj je dokazan i u terapijama kod osoba u zrelom dobu.

Ruzmarin  (Rosmarini folium)  smanjuje napetost nervnog sistema i poboljšava raspoloženje, pojačava  perifernu cirkulaciju. 

Nana (Menthae folium), smanjuje napetost i opušta, okrepljuje i otklanja glavobolju i mamurluk nakon konzumacije alkohola.

            Hmelj  (Humulus lupulus) je aromatični sedativ, koji svojim gorkim materijama stimuliše apetit i varenje. Ima blago sedativno delovanje   i dobar je  afrodizijak U tradicionalnom delovanju pripisuju mu se osobine „bombe”.

           Cimet   (Cinnamomum cassia) je mirisan, slatkasti začin koji se rado koristi u ishrani. Cimet stimuliše varenje, cirkulaciju i  apetit. Daje mišićima tonus.

Tako se Gorski car razbuđivao nakon uživanja u prirodnim čarima...

 

270.00 din