image

Gorska Vila

 "Gorska vila" - SRPSKI WELNESS - čaj za dame je biljna mešavina koja uz prijatnu aromu smiruje i u isto vreme opušta tonus nervnog sistema, ali i popravlja raspoloženje dama u melanholičnim trenucima. Ovakva kombinacija treba da omogući damama da se dobro osećaju. Čaj  utiče na smanjenje nagomilanih toksina i loših produkata metabolizma nastalih usled loših navika i suviše brzog načina života. Ovako odabrana i pripremljena mešavina bilja za moderne mlade vile i one u zrelijim godinama koje vode računa o svom organizmu i pružaju mu najbolje i najkvalitetnije, omogućava im da očuvaju mladost, održe vitalnost sa biljnim saveznicima  rasterete organizam i pruže mu prirodan balans za buduće osećaje zadovoljstva i sreće.

Upotreba: svojom nežnom kombinacijom, prijatnom aromatičnom notom i pažljivim sastavom ovu mešavinu preporučujemo više puta dnevno kada se opuštate ili koncentrišete  u samoći,  u društvu, za uspešan dan i za zdrav san.

 

Izdvajamo neke od sastojaka koje krase lepotu Gorskih vila:

Matičnjak (Melissa officinalis), snižava krvni pritisak, preporučuje se u stanjima blage uznemirenosti i mentalne prenapregnutosti nastale usled obaveza i odgovornosti savremene žene.

 Šipak (Rosa canina), sadrži galsku kiselinu koja je jak antioksidans. Dejstvo čaja od šipka je okrepljujuće.

 Malina (Rubus idaea), ima visok sadržaj elaginske kiseline, za koju je dokazano da deluje antikancerogeno.

 Bosiljak (Ocimum basilicum), utiče na opuštanje organizma, smanjuje nadimanje. Preporučuje se kod migrenoznih bolova i psihofizičke iscrpljenosti.

Plod Vanile (Vanilla plantifolia), pored umirujućeg mirisa, ali i ukusa, deluje protiv grčeva i nadimanja.

 

A tamo gde su gorske vile, uvek su bili i gorski carevi...

 

270.00 din